Powerslim

Wat houdt het in
Als je wil afslanken dan is het belangrijk dat het een beetje opschiet. Anders is de motivatie snel weg.
Daarnaast wil je ook met je gezin aan tafel of met collega’s kunnen eten. Lekker eten is een deel van ons leven.
Dus vlees, vis en groenten moet op het menu staan voor jou, anders is het moeilijk vol te houden.
En liefst geen programma met ‘3 roze shakes’ per dag als menu, maar wel eentje met lekker eten. Lekkere gerechten die snel klaar zijn, dat helpt ons vooruit, toch?
Wanneer u nu al heel deze tekst ja knikkend hebt gelezen, dan is PowerSlim echt iets voor jou!
Dat is wat PS inhoudt. Anders eten en dit terwijl je 1 tot 1,5kg per week afvalt.

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag
Van afvallen…
In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

Via de overgangsfase…
In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam
maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Naar een stabiel en vitaal leven…
Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.
We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

Persoonlijk programma
Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.
Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.
En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.